Fenerbahçe'den Osimhen transferini unutturacak transfer! Messi'nin varisi Fenerbahçe'ye geliyor: Ali Koç bitirdi

Fenerbahçe'den Osimhen transferini unutturacak transfer! Messi'nin varisi Fenerbahçe'ye geliyor: Ali Koç bitirdi

Fenerbahçe'den transfer sezonunu kapatan hamle geldi. Osimhen transferini unutturacak transferi gerçekleştirdi. Messi'nin de varisi olarak tanınan yıldız oyuncunun işlemleri Ali Koç'un sözü üzerine bitirdi. İşte yeni transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında süren transfer rekabetinde noktayı sarı lacivertli ekip koydu. Ali Koç, Osimhen transferinin ardından Messi'nin varisini Fenerbahçe'ye çağırdı. İşte Fenerbahçe'nin bomba transferi...

MESSİ'NİN VARİSİ FENERBAHÇE'DE

Napoli'den dünyanın en iyi 4. forveti olarak gösterilen Victor Osimhen'i transfer eden Galatasaray Fenerbahçe'ye büyük sükse yapmıştı. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcu arayışına Fenerbahçe gözünü, Messi'nin varisi olarak gösterilen Arjantinli genç futbolcuya dikmişti.

Fenerbahçe, Arjantin futbolunun parlayan yıldızlarından Cristian Medina transferinde sona ulaştı! Boca Juniors’a yapılan 10+5 milyon dolar ve %20 vergi içeren son teklifin kabul edilmesiyle, Medina’nın Ocak transfer döneminde Sarı-Lacivertliler’e katılacağı resmen netleşti.

aa1lxhlp-1.jpg

RİQUELME İKNA EDİLDİ, ANLAŞMA TAMAM

Fenerbahçe, Boca Juniors Başkanı Roman Riquelme ile yaptığı kritik görüşmede nihai uzlaşmaya vardı. Oyuncu tarafıyla maaş ve sözleşme süresi konusunda önceden anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Boca Juniors'u da son teklifiyle ikna ederek transferi resmileştirdi.

a1db0860c95ef782.jpeg

MEDİNA, MESSİ'NİN VELİAHTI OLARAK GÖRÜLÜYOR

Arjantin Milli Takımı’nda da forma giyen 22 yaşındaki Cristian Medina, 10 numara pozisyonunda gösterdiği yetenekle göz dolduruyor. Lionel Messi’nin milli takımı bırakmasının ardından, Medina’nın Arjantin’in yeni yıldız adaylarından biri olarak gösterilmesi Fenerbahçe taraftarını daha da heyecanlandırıyor.

Medina’nın Ocak ayında Kadıköy'e adım atmasıyla Fenerbahçe, hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da güçlü bir kadro kurma yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN