Sigaraya art arda zam yağıyor! İki sigara grubuna daha büyük zam: Viceroy,Pall Mall, Kent D Range... İşte son fiyatlar

Sigaraya art arda zam yağıyor! İki sigara grubuna daha büyük zam: Viceroy,Pall Mall, Kent D Range... İşte son fiyatlar

Geçtiğimiz günlerde yaşanan fiyat artışının ardından iki sigara grubuna daha büyük zam geldi. Zam haberini Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyururken, yeni fiyatlar bakın ne kadar oldu?

Sigara fiyatlarına gelen zamlar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Philip Morris ve JTİ sigara gruplarının ardından, BAT ve TT sigara markalarına da yeni fiyat artışları yansıtıldı. Gelen zammın ardından, BAT grubundaki sigaraların en düşük fiyatı 67 TL, en yüksek fiyatı ise 89 TL'ye ulaştı.

BAT SİGARA GRUBUNDA FİYAT ARTIŞI

BAT grubuna ait sigaralarda yapılan son zamlar, tüketiciler tarafından dikkatle takip ediliyor. Bu artışlar, BAT markasının sigaralarının fiyatlarının 67 TL ile 89 TL arasında değişmesine neden oldu. Bu durum, sigara kullanıcılarının bütçelerini yeniden gözden geçirmelerine sebep olabilir.

ekran-resmi-2024-09-06-21-tgnm.jpg

TT SİGARA GRUBUNA GELEN ZAMLAR

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, BAT ve JTİ sigara gruplarına yapılan zamlardan sonra, TT grubuna da zam geldiğini duyurdu. TT sigara grubuna gelen bu zamların ardından en düşük sigara fiyatı 64 TL olarak belirlendi.

ekran-resmi-2024-09-06-21-szc4.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN