Taylan Antalyalı, Galatasaray kariyerini bitirdi: Forma yoksa ben de yokum

Taylan Antalyalı, Galatasaray kariyerini bitirdi: Forma yoksa ben de yokum

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, teknik direktör Okan Buruk ile yaptığı görüşmenin ardından sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesini sonlandırma kararı aldı. Taylan, Süper Lig'e yeni yükselen Bodrumspor ile anlaşma sinyali verdi.

Galatasaray'da son günlerde hareketli saatler yaşanıyor. Orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, forma şansı bulamama endişesiyle takımından ayrılma kararı aldı. Okan Buruk ile yaptığı ayrılık görüşmesinde, "Forma yoksa ben de yokum" diyerek Galatasaray kariyerini sonlandıran Taylan, transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Bodrumspor ile anlaşma sinyali verdi. Şu ana kadar gelen teklifleri değerlendirmeyen Antalyalı'nın yeni adresi, Süper Lig'in yeni temsilcisi olacak.

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da transfer harekatı oldukça hız kazanırken forma şansı bulamayan Taylan Antalyalı takımdan ayrılma kararı aldı.

Şu ana kadar kendisine gelen kiralık tekliflerini reddeden Taylan Antalyalı, sarı-kırmızılı ekipte forma şansı bulamayacağını düşünürek Okan Buruk ile görüştü. Okan Buruk'a takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Taylan Antalyalı, kendisine gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

Orta saha rotasyonunda zorlu rakipleri olan Taylan Antalyalı'nın, Galatasaray'dan ayrılma kararı verdikten sonra Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrumspor ile görüştüğü iddia edildi. Taylan Antalyalı'nın, transfer dönemi kapanmadan Bodrumspor'a imza atması bekleniyor.

Galatasaray formasıyla 102 kez sahada yer alan Taylan Antalyalı 2 gol ve 8 asistle mücadele etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN