Türkiye’nin birçok kentinde görüldü: Gökyüzünde meteor şöleni

Türkiye’nin birçok kentinde görüldü: Gökyüzünde meteor şöleni

Türkiye'nin birçok kentinde dün gece, göktaşı olduğu düşünülen bir cisim gökyüzünde görülerek geceyi aydınlattı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Akdeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi, dün gece gökyüzünde parlayan gizemli bir cisimle büyük bir heyecan yaşadı. Saat 23.47 civarında başlayan bu olağanüstü olay, bölgedeki birçok ilde gözlemlendi ve merak uyandırdı. Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep ve çevre illerde yaşayanlar, gökyüzünde beliren bu parlak cismin büyüleyici görüntüsüne tanık oldu.

Gece bir anda gündüze döndü!Türkiye’nin birçok kentinde meteor heyecanı yaşandı - 3

GÖKTAŞI MI, BAŞKA BİR ŞEY Mİ?

Olayın ardından, gökyüzünde görülen bu cismin bir göktaşı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak, cismin nereye düştüğü henüz tespit edilemedi. Bu durum, olayın gizemini korumasına neden olurken, yetkililerden ve bilim insanlarından konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Gece bir anda gündüze döndü!Türkiye’nin birçok kentinde meteor heyecanı yaşandı - 4

GÜVENLİK KAMERASI ANBEAN KAYDETTİ

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir güvenlik kamerası ise o anları kaydetti.

Gece bir anda gündüze döndü!Türkiye’nin birçok kentinde meteor heyecanı yaşandı - 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN