İlk tanıtım geldi: İnci Taneleri'nin yeni sezon yayın tarihi belli oldu

İlk tanıtım geldi: İnci Taneleri'nin yeni sezon yayın tarihi belli oldu

İnci Taneleri 3 Ekim'de ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımında Azem'in hapishaneye dönüşü merak uyandırdı.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi "İnci Taneleri" ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünü üstlendiği dizinin ilk tanıtımı seyirciyle buluştu. Tanıtımda, Azem’in hapishaneye dönüşü ve "İnci Taneleri" kitabında yazan gizemlerin ne olduğuna dair merak uyandıran ipuçları verildi.

YENİ SEZON 3 EKİM'DE BAŞLIYOR

Yeni sezonda sürpriz gelişmeler yaşanacak dizinin, herhangi bir değişiklik olmazsa 3 Ekim Perşembe akşamı yeni sezonuna başlaması planlanıyor.

525545.jpg

Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı dizinin güçlü kadrosunda Yılmaz Erdoğan’a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu ve Güven Kıraç gibi isimler eşlik ediyor. Yeni sezonda diziye Bestemsu Özdemir ve Aytek Şayan da katılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN