Beşiktaş'ta deprem üstünde deprem! Hasan Arat dünya starının üstünü tek kalemde çizdi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta deprem üstünde deprem! Hasan Arat dünya starının üstünü tek kalemde çizdi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler merak konusu oldu. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem üstünde deprem! Hasan Arat dünya starının üstünü tek kalemde çizdi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem üstünde deprem! Başkan Hasan Arat dünya starının üstünü tek kalemde çizdi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Akşam'da yer alan habere göre İspanyol ekibi Getafe, Beşiktaş ile yolları ayrılan Ante Rebic'i gündemine aldı.

yeni-proje-2024-08-08t091914-068.jpg

HASAN ARAT DÜNYA STARININ ÜSTÜNÜ TEK KALEMDE ÇİZDİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde sözleşmesini feshettiği Ante Rebic'e talip çıktı. Getafe, yeni adresi merak konusu olan Hırvat futbolcu ile ilgileniyor. Haberde oyuncunun mali açıdan sıkıntı yaratmayacağı ve bu da kulüp için faydalı bir transfer olabileceği yazıldı.

yeni-proje-2024-08-08t091859-236.jpg

Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı forma ile tüm kulvarlarda 23 maça çıkan Ante Rebic, 1 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın ise bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN