Beşiktaş'a 41 milyon euroluk sol bek! Kartal bir bombayı daha patlatıyor...

Beşiktaş'a 41 milyon euroluk sol bek! Kartal bir bombayı daha patlatıyor...

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, 41 milyon euroluk sol bek oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, transferde bir bombayı daha patlatmak için harekete geçti. Kartal, 41 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş ve Emirhan Topçu transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, bu kez sol beke takviye yapma kararı aldı.

Sporx'in Hollanda basınından derlediği habere göre; Beşiktaş, Alman ekibi Union Berlin formasını terleten 30 yaşındaki Alman sol bek Robin Gosens'i transfer gündemine aldı. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 30 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon görev aldığı 37 karşılaşmada 7 gol 4 asiste imza attı.

30 yaşındaki Alman savunma oyuncusu için bugüne dek toplam 41,78 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Daha önce İnter ve Atalanta gibi dev takımların formasını terleten Alman savunma oyuncusu, futbol kariyeri boyunca tüm kulvarlarda toplamda 397 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 49 gol 36 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN