Beşiktaş taraftarının hayalleri suya düştü! Hasan Arat göz göre göre yalan söylemiş. Anthony'nin kararı şok etti, hepsi yalan

Beşiktaş taraftarının hayalleri suya düştü! Hasan Arat göz göre göre yalan söylemiş. Anthony'nin kararı şok etti, hepsi yalan

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda sıcak bir gelişme yaşandı. Forvet hattı için Manchester United'dın yıldızı olan Antony için transfer çalışması yaptığı iddia edilen Kara Kartal yalancı durumuna düştü. Beşiktaş taraftarının hayalleri suya düştü! Hasan Arat göz göre göre yalan söylemiş. Anthony'nin kararı şok etti, hepsi yalan. İşte sürpriz transferin perde arkası haberimizde...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda deprem üstünde deprem yaşanıyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş taraftarının hayalleri suya düştü! Hasan Arat göz göre göre yalan söylemiş. Anthony'nin kararı şok etti, hepsi yalan.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarında devam ediyor. Forvet hattı için transfer çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılarda bomba bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın Manchester United'ın yıldızı Antony için transfer çalışması yaptığı iddialarının altı boş çıktı. Siyah-beyazlıların Brezilyalı oyuncu için herhangi bir girişiminin olmadığı haberinin taraftarlar arasında büyük hayal kırıklığı yarattığı belirtildi.

yeni-proje-2024-08-01t124420-334.jpg

HASAN ARAT GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLEMİŞ! ANTHONY'NİN KARARI ŞOKE ETTİ, HEPSİ YALAN

Manchester United'ın kurtulmak istediği Antony için Beşiktaş'ın herhangi bir girişimde bulunmadığı ortaya çıktı. İngiliz ekibi, büyük hayal kırıklığı yalatan 24 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu için beklediği transfer teklifini bir türlü alamadığı için sıkıntıda. Siyah-beyazlıların da transferde olmaması Kırmızı Şeytanların taraftarları arasında da büyük hayal kırıklığına sebep oldu.

yeni-proje-2024-08-01t124436-412.jpg

Antony'nin menajeri Junior Pedroso, bu haberlerin kesinlikle doğru olmadığını söyledi. Önceliklerinin takımda kalmak olduğunu söyleyen menajer, oyuncusunun kalitesinin ortada olduğunu ve önümüzdeki sezon kalitesini sahaya yansıtacağına inandığını sözlerine ekledi. Antony geçen sezon Manchester United formasını 38 maçta giydi. Brezilyalı futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN