Beşiktaş taraftarına Hasan Arat'tan müjde! 'Van Bronckhorst çok istedi' diyerek açıkladı: 23 yaşındaki yıldız imzayı attı

Beşiktaş taraftarına Hasan Arat'tan müjde! 'Van Bronckhorst çok istedi' diyerek açıkladı: 23 yaşındaki yıldız imzayı attı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Canlı yayında basın mensupların sorularını yanıtlayan Başkan Hasan Arat bombayı patlattı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş taraftarına Hasan Arat'tan müjde! 'Van Bronckhorst çok istedi' diyerek açıkladı. 23 yaşındaki yıldız imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talimatları doğrultusunda transfer süreçlerine devam eden siyah-beyazlılarda bomba haberler üst üste geliyor. Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Arat müjdeli haberi verdi. Taraftarlar bu transfer haberiyle heyecana boğulacak. Beşiktaş taraftarına Hasan Arat'tan müjde! 'Van Bronckhorst çok istedi' diyerek açıkladı. 23 yaşındaki yıldız imzayı attı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA HASAN ARAT'TAN MÜJDE

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer dönemini hızlı geçiren ekiplerin başında gelen siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. üper Lig devlerinden Beşiktaş'ta son olarak Başkan Hasan Arat, Galatasaray ile Süper Kupa'da oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Arat'ın özellikle Emirhan Topçu'nun transferi hakkındaki sözleri dikkat çekti.

yeni-proje-2024-08-02t135123-164.jpg

'VAN BRONCKHORST ÇOK İSTEDİ' DİYEREK AÇIKLADI! 23 YAŞINDAKİ YILDIZ İMZAYI ATTI

İŞTE HASAN ARAT'IN SÖZLERİ:

"İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hocamız gerekli çalışmaların ardından ihtiyaçlarını bildirdi. Gidecek olan oyuncularımız var, bu normal. 14 yabancı ve mavi kart hakkımız var. Avrupa ve Türkiye'de altyapısından en çok oyuncu çıkaran kulübüz. PSG ile bir görüşme yaptım, o görüşmede de bunu net bir şekilde gördüm. Beşiktaş bununla gurur duymalı. Taraftarları heyecanlandıran çok önemli transferler yaptık. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon geçmesini umut ediyoruz. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Allah, kartala zeval görmeden yoluna devam etmesini nasip etsin. Boğazın Efendisi, Atatürk Olimpiyat Stadı'na bir kez daha geliyor. Taraftarlar yarınki maçta sakin olmalı. Hakemler adil yönetim göstermeli. Yeni TFF'nin ilk sınavı, iyi geçeceğini düşünüyorum."

yeni-proje-2024-08-02t135147-338.jpg

Hasan Arat, Emirhan Topçu ile ilgili olarak "Transfer çalışmaları devam ediyor. Giovanni van Bronckhorst ile görüşülüyor. Bir transferin daha lisansı çıkacak. Beşiktaş'ı çok isteyen oyuncular alınıyor. Emirhan Topçu ve annesi, Beşiktaş'ı çok istedi. Hoca da istedi. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN