Beşiktaş bir ismiyle daha yollarını ayırdı! Kartal ayrılığı resmen açıkladı...

Beşiktaş bir ismiyle daha yollarını ayırdı! Kartal ayrılığı resmen açıkladı...

Yabancı oyuncu sayısını azaltmayı ve takımda düşünülmeyen oyuncular ile yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, bir yıldızıyla daha yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezonda hayata sokma kararı aldığı yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Beşiktaş, bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı. Kartal, ayrılığı resmen açıkladı.

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana Cenk Tosun, Umut Meraş, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Utku Yuvakuran ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir ayrılığı daha resmen duyurdu.

Kartal, geçen sezon yaz transfer döneminde büyük umutlar ile takıma katılan Hırvat golcü Ante Rebic ile yollarını resmen ayırdı. Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Ante Rebic ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir” denildi.

Siyah-beyazlı forma altında 23 müsabakada görev alan 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, toplam 691 dakika forma giydi ve 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaşlı Ante Rebic parasını bırakmıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN