Bayern Münih, Thomas Tuchel'in koltuğuna aday isimleri belirledi

Bayern Münih, Thomas Tuchel'in koltuğuna aday isimleri belirledi

Almanya futbolunun devi Bayern Münih, son haftalarda kötü bir dönemden geçiyor. Thomas Tuchel ile yolları ayırmaya hazırlanan Bavyera temsilcisi, teknik direktörlük görevi için 3 ismi aday olarak belirledi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Avrupa futbolunun devlerinden Bayern Münih, son haftalarda oldukça kötü bir dönemden geçiyor. Bochum yenilgisinin ardından lider Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisine düşen Bayern, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında da Lazio'ya kaybederek hayal kırıklığı yarattı.

thumbs-b-c-639f0a03db14712ddcbd739ddfbc3859.jpg

Bayern Münih'te kötü gidişatın sorumlusu olarak gösterilen Thomas Tuchel ile yollar ayrılacak. Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Bavyera temsilcisi, Tuchel'in yerine Zinedine Zidane'ı getirmeyi planlıyor. Kariyerinde sadece Real Madrid'i çalıştıran ve 3 Şampiyonlar Ligi, 2 FIFA Kulüpler, 2 La Liga, 2 UEFA Süper Kupa ve 2 İspanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Zidane'ın, bu teklife ne cevap vereceği bilinmezliğini koruyor.

ALONSO DA LİSTEDE YER ALIYOR

xabi-alonso-bayer-leverkusen-iha-2022997.jpg

Bayern Münih, Zinedine Zidane'dan gelebilecek olumsuz bir haber nedeniyle listenin 2. sırasına Xabi Alonso'yu yerleştirmiş durumda. The Athletic'te yer alan habere göre; Bayern'in Alonso'yu ikna etmesi hiç kolay olmayacak. Genç çalıştırıcı, bu sezon Bayer Leverkusen'i Bundesliga'da liderlik koltuğuna taşımasının yanı sıra takımıyla henüz yenilgi de almadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN