Galatasaray'dan sağ beke Viking! Okan Buruk 8 milyon euroluk yıldızı İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'dan sağ beke Viking! Okan Buruk 8 milyon euroluk yıldızı İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda sağ kanat arayışı devam ediyor. Elias Jelert transferinden verim alamayan sarı-kırmızılı ekip gözünü İngiltere çevirdi. Galatasaray'dan sağ beke Viking! Okan Buruk 8 milyon euroluk yıldızı İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Kadrosuna önemli yıldızları dahil eden sarı kırmızılılar Elias Jelert'e 9 milyon Euro ödemişti. Danimarkalı sağ bekten beklediği katkıyı alamayan sarı kırmızılı yönetim bu sefer gözünü İngiltere'ye çevirdi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. Galatasaray'dan sağ beke Viking! Okan Buruk 8 milyon euroluk yıldızı İstanbul'a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'DAN SAĞ BEKE VİKİNG

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle sağ bek sorunu yaşayan sarı-kırmızılı yönetim düğmeye bastı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Vladimir Coufal'ı yakın markajına aldı.

yeni-proje-2024-10-22t102316-827.jpg

OKAN BURUK 8 MİLYON EUROLUK YILDIZI İSTANBUL'A GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sağ bek bölgesine takviye yapmak isteyen Cimbom'un devre arasındaki transfer planı ortaya çıktı. Büyük umutlarla transfer ettiği Jelert'te umduğunu bulamayan Galatasaray, bu futbolcunun yerine bir aday daha belirledi. İngiliz kaynaklara göre Cimbom, West Ham'da fazla şans bulamayan Vladimir Coufal'ı yakın markaja aldı. Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu için teklif hazırlıyor.

yeni-proje-2024-10-22t102329-370.jpg

Tecrübeli oyuncu bu sezon West Ham'da 6 resmi maçta görev alırken gol ve asist katkısı yapamadı. Coufal, Çekya Milli Takımı'nın değişmez isimlerinden biri.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN