Beşiktaş'tan Immobile açıklaması! Kimse geleceğinden endişelenmesin

Beşiktaş'tan Immobile açıklaması! Kimse geleceğinden endişelenmesin

Bu sezon gösterdiği performansla siyah-beyazlı taraftarın sevgilisi haline gelen Ciro Immobile ile ilgili Beşiktaş yönetiminden açıklama geldi.

Roma'da düzenlenen Akdeniz Mükemmellik Uluslararası Ödülü'ne layık görülen Immobile adına organizasyona katılan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, önemli açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki İtalyan golcünün emekliliğine de değinen Hüseyin Yücel, "Kimse Ciro için endişelenmesin. Onu biz kontrol ediyoruz ve erken emekli etmeye hiç niyetimiz yok." ifadelerini kullandı.

aa-20240416-34280937-34280935-besiktas-asbaskani-huseyin-yucelden-yabanci-var-aciklamasi.jpg

Immobile transferinin perde arkasını anlatan Yücel, "Üç gün otelden çıkmadık çünkü Immobile'nin transferi için çalışıyorduk. Size onun selamını getirdim, dün de maç oynadık ve kazandık." diye konuştu.

2024/25 sezonunda siyah-beyazlı forma ile tüm kulvarlarda 13 maça çıkan tecrübeli santrfor, 12 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN