Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Kartal'ın yıldızından kötü haber: Derbiyi kaçıracak...

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Kartal'ın yıldızından kötü haber: Derbiyi kaçıracak...

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Kartal'ın yıldız isminden gelen kötü haber siyah-beyazlı camiada moralleri bozdu.

Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde Konyaspor'u konuk ederek rakibini 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Kartal'ın yılız ismi Lyon ve Galatasaray müsabakalarında forma giyemeyecek.

Evinde ağırladığı Konyaspor'u 2-0 ile geçerek şampiyonluk yarışını sürdüren siyah-beyazlı ekipte yıldız futbolcudan kötü haber geldi. Kartal'ın ismi Perşembe akşamı oynanacak olan Lyon ve Pazar akşamı oynanacak olan Galatasaray karşılaşmalarında sahada olamayacak.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada tecrübeli file bekçisi Mert Günok'un sol omuz üst kas grubunda tendon yaralanması tespit edildiğini açıklandı.

Açıklamada "Futbol A Takımımızın Tümosan Konyaspor ile oynadığı müsabakadaki pozisyonda sol omzunda yaşadığı travma sonrası durumu değerlendirilen oyuncumuz Mert Günok un Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sol omuz üst kas grubunda (supraspinatus) tendon yaralanması saptanmıştır. Mert Günok’un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Resim

beIN SPORTS'ta yer alan habere göre; Mert Günok, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lyon ve Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Galatasaray karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Kartal'da Ersin Destanoğlu'nun da Lyon maçında sahada olamayacağı ve kaleyi Göktuğ Baytekin'in koruyacağı öğrenildi.

Destanoğlu'nun Galatasaray derbisine kadar iyileşmesi ve derbide siyah-beyazlı ekibin kalesini koruması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN