Galatasaray Fenerbahçe'nin yıldız ismiyle anlaştı! Okan Buruk tuttu kolundan getiriyor. Taraftarlar yerinden fırlayacak

Galatasaray Fenerbahçe'nin yıldız ismiyle anlaştı! Okan Buruk tuttu kolundan getiriyor. Taraftarlar yerinden fırlayacak

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna Victor Osimhen gibi dünya starlarını kadrosuna katan sarı-kırmızılılar bu sefer gözünü Fenerbahçe'nin yıldızına dikti. Teknik direktör Okan Buruk transfer ateşini fitilledi. Galatasaray Fenerbahçe'nin yıldız ismiyle anlaştı! Okan Buruk tuttu kolundan getiriyor. Taraftarlar yerinden fırlayacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de heyecan dolu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şampiyonluk yolunda Galatasaray ve Fenerbahçe büyük bir yarışa girmiş durumda. Yoluna kayıpsız devam eden sarı-kırmızılılardan sürpriz bir transfer müjdesi geldi. Galatasaray Fenerbahçe'nin yıldız ismiyle anlaştı! Okan Buruk tuttu kolundan getiriyor. Taraftarlar yerinden fırlayacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE'NİN YILDIZ İSMİYLE ANLAŞTI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna birçok yıldızı katan sarı-kırmızılı ekipten yeni bir transfer hamlesi geldi. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Ryan Kent için harekete geçti. 2023/24 sezonunun başlangıcında bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye transfer olan Ryan Kent, Jorge Jesus, İsmail Kartal ve son olarak Jose Mourinho’nun da dikkatini çekmeyi başaramadı ve bu nedenle yollar ayrılmıştı.

yeni-proje-2024-10-22t094738-616.jpg

OKAN BURUK TUTTU KOLUNDAN GETİRİYOR! TARAFTARLAR YERİNDEN FIRLAYACAK

Spor kulislerinde yer alan haberin detaylarına göre Süper Lig devi Galatasaray ara transfer döneminde Ryan Kent ile sözleşme imzalayacak. Sarı-kırmızılı cepheden henüz konuya ilişkin açıklama gelmese de taraftarlar yıldız futbolcunun dinamiklerinin Galatasaray için uygun olduğunu ifade ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un ise bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

yeni-proje-2024-10-22t094759-624.jpg

27 yaşındaki Ryan Kent, Fenerbahçe'ye transferinden önce 2018-2023 yılları arasında Rangers forması giymişti. İskoç ekibinde 218 maça çıkan Ryan Kent, 33 gol, 56 asistlik performans ortaya koydu. İngiliz oyuncu Ryan Kent, Fenerbahçe'de ise 19 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN