Adana’da dehşet gecesi: Uykuda tüm ailesini katletti

Adana’da dehşet gecesi: Uykuda tüm ailesini katletti

Adana'da S.A., uykudaki annesi Mintaha Aydın, babası İlyas Aydın ve anneannesi Ülfet Köse'yi tabancayla başlarından vurdu. Anne ve anneanne hayatını kaybederken, baba ağır yaralandı.

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen S.A., uykudaki annesi, babası ve anneannesine tabancayla ateş etti. Olayda anne Mintaha Aydın ve anneanne Ülfet Köse hayatını kaybederken, baba İlyas Aydın ağır yaralandı.

Uykudaki annesini, anneannesini ve babasını başından vurdu: 2 ölü, 1 yaralı - 2

HERKESİ UYKUDA KATLETTİ

Olay, saat 04.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, şizofreni tedavisi gören ve ailesiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki S.A., son dönemlerde anne ve babasıyla sık sık tartışmalar yaşıyordu. Aile içi gerginlikler, cinayetin işlendiği gece de devam etti. S.A., tartışmaların ardından gece herkesin uyuduğu bir sırada tabancayla annesi Mintaha Aydın, babası İlyas Aydın ve anneannesi Ülfet Köse’ye ateş etti. S.A., anne ve anneannesini olay yerinde öldürürken, babası İlyas Aydın ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Uykudaki annesini, anneannesini ve babasını başından vurdu: 2 ölü, 1 yaralı - 3

SALDIRGAN, 112'Yİ ARAYARAK İHBAR ETTİ

Saldırının ardından S.A., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ailesinin vurulduğunu ve yaralı olduğunu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde anne Mintaha Aydın ve anneanne Ülfet Köse’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Baba İlyas Aydın ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Doktorlar, İlyas Aydın’ın hayati tehlikesinin sürdüğünü açıkladı.

Uykudaki annesini, anneannesini ve babasını başından vurdu: 2 ölü, 1 yaralı - 4

S.A. GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde olayda kullanıldığı düşünülen tabancayı buldu ve delil olarak el koydu. S.A. ise olay yerinde gözaltına alındı.

Uykudaki annesini, anneannesini ve babasını başından vurdu: 2 ölü, 1 yaralı - 5

Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. S.A.’nın sağlık durumu ve geçmişteki psikiyatrik tedavisi de incelenerek, cinayetin motivasyonu ve detayları araştırılacak. S.A., ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek ve “kasten adam öldürme” suçundan yargılanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN