Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer! Hasan Arat milli yıldızı takımdan gönderiyor. 12 milyon euro kasaya girecek

Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer! Hasan Arat milli yıldızı takımdan gönderiyor. 12 milyon euro kasaya girecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar bu sefer takımdan gönderilecek isimleri netleştirdi. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer! Hasan Arat milli yıldızı takımdan gönderiyor. 12 milyon euro kasaya girecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Takıma birçok yıldızın gelmesiyle birlikte kimlerin kadro dışı kalacağı merak konusu olurken gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer! Hasan Arat milli yıldızı takımdan gönderiyor. 12 milyon euro kasaya girecek.

BEŞİKTAŞ'TAN TARİHE GEÇECEK TRANSFER

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşıktaş, yaz transfer döneminde adı başta Everton olmak üzere Stuttgart, Borussia Dortmund, Manchester City, Bayern Münih gibi takımlarla anılan Semih'e İtalya'dan talip çıktı.

yeni-proje-2024-10-22t100528-563.jpg

HASAN ARAT MİLLİ YILDIZI TAKIMDAN GÖNDERİYOR! 12 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK

Fussball Europa'nın özel haberine göre Serie A devi Milan, Semih Kılıçsoy'u devre arasında transfer edebilmek için Beşiktaş'a teklif sundu. Milan'ın 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'ın kapısını çaldığı belirtildi. Haberde ayrıca Everton'ın teklifinin de benzer seviyede olduğu ileri sürülürken Semih ve Bronckhorst ile ilgili ifadeler dikkat çekti.

yeni-proje-2024-10-22t100546-127.jpg

Haberin devamında Beşiktaş'ın Kılıçsoy'dan 25 ila 30 milyon Euro arasında bir transfer geliri elde etmeyi beklediği aktarıldı. Siyah beyazlı yönetim, Everton'un teklifine karşı yaklaşımını Milan'a karşı da sürdürdü ve İtalyan ekibin genç oyuncu için sunduğu 12 milyon Euro'yu reddetti. Semih Kılıçsoy'un ilerleyen günlerde daha fazla ilk 11 şansı bulup bulmayacağı ise taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN