Simon Kjaer F.Bahçe sonrası patlama yaşadı

Simon Kjaer F.Bahçe sonrası patlama yaşadı

Fenerbahçe'nin 7 milyon 650 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Lille'den aldığı Simon Kjaer'in Twitter hesabında patlama oldu. Danimarkalı futbolcu, sarı lacivertli kulübe transferinden sonra yaşadıkları karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Simon Kjaer, sosyal medyada patlama yaptı. Sarı lacivertlilere imzayı atan Danimarkalı futbolcuya Türkiye'de gösterilen ilgiyi mercek altına alan vatandaşları, oyuncunun yeni adresinde hemen benimsendiği ve çok sevildiği yorumunu yaptı.

Milliyet'in haberine göre; Danimarka basınında 'Türkler Kjaer'i çok sevdi' başlığıyla yer alan haberde, 26 yaşındaki savunmacının Twitter hesabındaki hareketliliğe dikkat çekildi. Kjaer'in Fenerbahçe ile anlaşalı 5 gün olduğuna vurgu yapılırken, bu sürede futbolcunun takipçi sayısının 22 bin arttığı belirtildi. Türkiye'ye ilk geldiğinde 44 bin olan takipçi sayısının kısa sürede 66 bini geçtiğinin altı çizildi.

Kjaer: Şaşkına döndüm

Konuyla ilgili Ekstrabladet gazetesine bir açıklama yapan Simon Kjaer, "Hem İstanbul hem de Twitter üzerinde bana yapılan sıcak karşılamadan dolayı şaşkına döndüm. Her şey üst düzey futbolun ve Fenerbahçe'deki büyük tutkunun emarelerini taşıyor. Kulübün sadık taraftarının gösterdiği tutkuyu seviyorum" dedi.

Danimarkalı futbolcu şöyle devam etti: 

"Her şey daha ben Hamburg'dayken başlamıştı ve İstanbul'da da devam etti. Medyanın ilgisi, çekilen fotoğraflar ve Twitter... Hepsi bunun kanıtı. Ailem ve ben çok iyi karşılandık. Bu ilginin karşılığını vermek. taraftarın beklediği şampiyonluğa ulaşmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN