Saatlerce otobüs beklemeye son! İşe, okula, hastaneye giden çok sevinecek! Sefer süreleri 5 dakikaya düşürüldü

Saatlerce otobüs beklemeye son! İşe, okula, hastaneye giden çok sevinecek! Sefer süreleri 5 dakikaya düşürüldü

Saatlerce otobüs bekleme dönemi geride kaldı. Okula, işe, hastaneye giden vatandaşlar geç kalma telaşıyla saatler öncesinde yola çıkarken artık yolculuk zaman kaybı olmayacak. Ulaşımda iyileştirme çalışmaları devam ederken o belediye sefer sürelerinde değişikliğe gitti. 5 dakikada bir otobüs gelecek. İşte tüm detaylar…

Alanya Üniversitesi öğrencilerin ve vatandaşların ulaşım sorununa çözüm olmak için yeni önlemler geliştirdi. Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, Belediye Gençlik Hizmetleri Birim Sorumlusu Aksen Uçaner ve Akdeniz Gençlik Derneği Başkanı Muhittin Alp, Alanya Özel Halk Otobüsü Kooperatifi yetkilileri bir araya gelerek öğrencilerin taleplerini dinleyip ulaşım sorunlarına tek tek değerlendirdi. Ulaşım sistemi kapsamlı bir şekilde gözden geçirildi.

ARAÇ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Yapılan görüşmeler doğrultusunda yeni 55 numaralı otobüs hattının öğrenci yoğunluğu nedeniyle genişletilmesine karar verildi. Daha önce 3 araçta hizmet veren 55 numaralı hat bu kez 5 araçla hizmet sağlayacak. Hattın sefer sıklığı arttırılarak öğrencilerin ulaşım sorununa çözüm getirildi. Öğrenci trafiğinin yoğun olduğu güzergahlarda sürekli gözlem yapıldığını belirten kooperatif yetkilileri, ihtiyaç duyulması noktasında sefer sayılarının arttırılacağını ifade etti.

Alanya'da halk otobüsü ücretine mecburi zam - Büyük Alanya Haber TV – Alper Kutay ile Ana Haber Bülteni

5 DAKİKADA YENİ ARAÇ GELECEK

Alanya Özel Halk Otobüsü Kooperatifi Başkanı Tevfik Yılmaz, Şehir içi otobüslerin şu anda her 10 dakikada bir kalktığını ifade etti. Bu sürenin 5 dakikaya indirileceğini belirten Yılmaz, iyileştirmenin özellikle öğrenci trafiğinin yoğun olduğu saatlerde yapılacağını belirtti. Ulaşım sisteminde sürekli bir güncelleme yapıldığını dile getiren Yılmaz sahada her aksaklığın tespit edildiğini ve çözüme ulaştırıldığını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN