Döviz kurlarında son durum ne? Dolar ve Euro yatırımcılarını gözleri piyasada: İşte 6 Ekim döviz kurundaki son durum

Döviz kurlarında son durum ne? Dolar ve Euro yatırımcılarını gözleri piyasada: İşte 6 Ekim döviz kurundaki son durum

Başta yatırımcılar olmak üzere milyonlarca vatandaş döviz kurundaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki döviz kurundaki son durum ne? 6 Ekim Pazar günü dolar, euro, sterlin ne kadar? İşte konuya ilişkin detaylar…

Döviz kurları, yatırımcılar ve vatandaşlar için ekonomik kararların merkezinde yer alıyor. Özellikle altın ve döviz kurundaki dalgalanmalar, iç ve dış piyasalardaki gelişmeleri doğrudan etkiliyor. Bugün, yatırımcıların merakla takip ettiği Dolar ve Euro'nun güncel fiyatları, piyasalardaki dalgalanmaların ne yönde seyrettiğini gözler önüne seriyor.

dolar-haberi-1.jpg

DOLAR VE EURO’DA SON DURUM

6 Ekim 2024 Pazar günü, döviz kurlarında hareketli bir gün yaşanıyor. Dolar/TL, sabah saat 07:07 itibarıyla 34,2345 TL (alış) ve 34,2452 TL (satış) seviyelerinde işlem görmekte. Euro/TL ise aynı saat itibarıyla 37,6376 TL civarında seyrediyor. Bu veriler, yatırımcıların döviz piyasasındaki son gelişmeleri daha yakından takip etmelerine olanak tanıyor.

dolar-haberi-2.jpg

GÜNCEL DÖVİZ KURULUŞLARI

Döviz kurlarının güncel durumu ise şu şekilde:

  • ABD Doları: 34,23 TL (Alış) - 34,24 TL (Satış)
  • Euro: 37,62 TL (Alış) - 37,63 TL (Satış)
  • Sterlin: 44,84 TL (Alış) - 45,06 TL (Satış)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN