Yolda yürürken öldürülen kadının cinayet zanlısı yakalandı

Yolda yürürken öldürülen kadının cinayet zanlısı yakalandı

Diyarbakır'da sokakta yürüyen kadını başından vurarak öldürmek suçlamasıyla aranan zanlı yakalandı. Cinayetin ardından yakalanmamak için sürekli kılık değiştirdiği anlaşılan zanlının, katledilen kadın ile dini nikahlı olduğu belirlendi.

23 Haziran'da, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde meydana gelen olayda 33 yaşındaki Hilal K. sokakta yürürken başından silahla vuruldu. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu katil zanlısı M.D., saklandığı barakada yakalandı.

Cinayetten sonra yakalanmamak için araç ve kılık değiştiren zanlının günlük yaşantısında bisiklet kullanarak dikkat çekmemeye çalıştığı anlaşıldı. Öldürülen genç kadınla dini nikah kıyarak birlikte yaşadığı anlaşılan şahsın izi, tarihi Ongözlü Köprü yakınlarında tespit edildi.

M.D., saklandığı barakaya düzenlenen operasyon sonucu yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN