Üsküdar'da yol çöktü: 3 katlı bina boşaltıldı

Üsküdar'da yol çöktü: 3 katlı bina boşaltıldı

Üsküdar'da temel kazısı yapılan inşaatın yanındaki yolda çökme meydana geldi. Yaralanan kimse olmazken, yol kenarındaki 3 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

İstanbul’un Üsküdar ilçesi Küçüksu Mahallesi'nde, gece saatlerinde yaşanan bir inşaat kazası korku dolu anlar yaşattı. Tüylüoğlu Sokak’ta temel kazısı yapılan bir inşaatın bitişiğindeki yolda ani bir çökme meydana geldi. Neyse ki olayda yaralanan kimse olmadı, ancak yaşanan çökme sırasında ana su boru hattının patlaması durumu daha da karmaşık hale getirdi.

İhbarın ardından olay yerine hızla itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. İSKİ ekipleri patlayan su hattını keserken, itfaiye ve polis güvenlik önlemleri alarak çevredeki vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Sokakta akan suyun önlenmesiyle birlikte ekipler, çevreyi güvence altına alarak çökmenin etkilerini değerlendirmeye başladı.

3 KATLI BİNA BOŞALTILDI

Çökme nedeniyle yolun hemen kenarında bulunan ve risk altında olduğu belirlenen 3 katlı bina, tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. Binada yaşayanlar güvenli bir bölgeye sevk edilirken, zabıta ekipleri sokağı trafiğe kapattı.

Olayla ilgili inceleme başlatan yetkililer, çökmenin nedenini araştırırken, inşaat çalışmalarının durdurulduğu ve çevredeki diğer binaların da kontrol edileceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN