Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor: Bir diziden daha final kararı

Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor: Bir diziden daha final kararı

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Kötü Kan", cuma akşamları yaşanan büyük rekabete yenik düştü. Dizi, düşük reytingler nedeniyle 6'ncı bölümüyle ekrana veda edecek. Yerine ise Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı "Gizli Bahçe" geliyor.

NTC Medya'nın NOW için hazırladığı, oyuncu kadrosuyla büyük umutlar bağlanan "Kötü Kan" dizisi, reytinglere yenik düştü. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizi, 5'inci bölümdeki reyting sonuçlarının ardından final kararı aldı. 6'ncı bölümüyle izleyicilere veda edecek olan dizi, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı ve uzun soluklu Arka Sokaklar gibi yapımlarla girdiği reyting savaşında başarısız oldu.

4122112.jpg

Geçtiğimiz hafta ATV'nin "Kör Nokta" dizisinin ardından, Kanal D’nin "Taş, Kağıt Makas" dizisinin final haberi de gelmişti. Şimdi de Kötü Kan, cuma rekabetine dayanamayan diziler arasına katıldı.

GİZLİ BAHÇE 18 EKİM'DE GELİYOR

Kötü Kan'ın yerini, Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı TMC Film imzalı "Gizli Bahçe" dizisi alacak. 18 Ekim'de ekrana gelmesi planlanan bu yeni yapım, cuma gecelerinin yeni iddialı dizisi olmaya aday.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN