Reyting yarışını kaybetti: Bir diziden daha final kararı

Reyting yarışını kaybetti: Bir diziden daha final kararı

Yeni yayın döneminin başlamasıyla dizilerden tek tek final kararları gelmeye devam ediyor. Son olarak "Taş Kağıt Makas" dizisi düşük reytingler nedeniyle final kararı aldı. Dizi, 19'uncu bölümüyle ekranlara veda edecek

Kanal D’de yayınlanan dizi Taş Kağıt Makas, ikinci sezonda istenilen başarıyı yakalayamadı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; reytinglerdeki düşük performans, diziyi final yapmaya zorladı. Dizinin final kararı, yapım şirketi tarafından onaylandı.

45252.jpg

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Burak Yörük, Ozan Güven ve Hande Doğandemir gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, ekran başındakileri çekmekte zorlandı. İzleyici ilgisinin azalması, dizinin sonunu getirdi. Taş Kağıt Makas, 19'uncu bölümüyle ekranlara veda edecek.

315465-001.jpg

ARTAN MALİYETLER, DÜŞÜK REYTİNGLERİN YÜKÜNÜ AĞIRLAŞTIRIYOR

Televizyon dünyasında artan maliyetler, düşük reytingli dizilerin ayakta kalmasını zorlaştırıyor. Özellikle yapım bütçelerinin yükseldiği bu dönemde, izlenme oranlarının düşük kalması, dizilerin uzun ömürlü olmasını engelliyor.

782582.jpg

FİNAL YAPAN DİZİLER LİSTESİ UZUYOR

Sezonun başlamasıyla birlikte, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan birçok dizi final yapıyor. Kör Nokta dizisinin ardından, Taş Kağıt Makas da veda eden diziler kervanına katıldı.

3248456.jpg

'KÖTÜ KAN' DA TEHLİKEDE

NTC Medya imzalı Kötü Kan dizisi de finalin eşiğinde. Cuma günü yayınlanacak bölümüyle reytinglerini artırmazsa, bu dizi de ekranlara veda edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN