Tünelde ters yönde yarış faciası: Ölü ve yaralılar var

Tünelde ters yönde yarış faciası: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Cebeci Tüneli'nde ters yönde yarıştığı iddia edilen iki motosiklet yolcu otobüsüne çarptı. Kazada, motosiklet sürücülerinden biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı. Yolcu otobüsünün şoförleri ise hafif yaralandı.

İstanbul Sultangazi'deki Kuzey Marmara Otoyolu Cebeci Tüneli'nde meydana gelen korkunç kazada, ters yönde yarıştığı iddia edilen iki motosikletin bir yolcu otobüsüyle çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

Tünelde ters yönde yarış faciası: Bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti - 2

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Köprüsü istikametinde gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, ters yönde hızla yarış yapan motosikletlerden biri, karşıdan gelen yolcu otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı.

Tünelde ters yönde yarış faciası: Bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti - 3

SÜRÜCÜLERDEN BİRİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücülerinden biri olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer sürücü ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Otobüste bulunan yolcular arasında da hafif yaralanmalar olduğu, yaralıların tedavi için hastanelere sevk edildiği öğrenildi.

Tünelde ters yönde yarış faciası: Bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti - 4

Kazanın ardından tünelde trafik bir süre tek şeritten verildi ve uzun süreli yoğunluk yaşandı. Olay yeri inceleme ekipleri kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiğini belirlemek amacıyla otobüsün kamera kayıtlarını inceledi. Kazaya ilişkin soruşturma devam ederken, hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yetkililer, kazanın sebebi ve ters yönde motosiklet sürme iddialarıyla ilgili araştırmaların sürdüğünü belirtti.

Tünelde ters yönde yarış faciası: Bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti - 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN