Terlikler asfalta yapışmıştı! O ilimiz yine kavrulacak: Meteoroloji uyardı

Terlikler asfalta yapışmıştı! O ilimiz yine kavrulacak: Meteoroloji uyardı

O ilimiz sıcaktan kavruluyor! Terlikler asfalta yapışmıştı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü uyardı! O ilimiz yine kavrulacak. Sıcaklar mevsim normallerinin 7 derece üzerine çıkacak...

Ülke genelini etkisi altına alan sıcaklar o ilimizi kavuruyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, özellikle hafta sonu için uyarıda bulundu.

Aydın, Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olarak bilinirken, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, cumartesi günü sıcaklıklar 43 dereceye kadar ulaşacak.

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Son günlerde Aydın genelinde artış gösteren hava sıcaklıklarının, hafta sonu itibarıyla daha da yükselmesi bekleniyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ile 7 derece üzerinde seyredecek. Özellikle denize kıyısı olan bölgelerde yüksek nem ile birlikte hissedilen sıcaklıkların daha da artacağı tahmin ediliyor.

GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

  • 20 Temmuz Cumartesi: En düşük 26 derece, en yüksek 43 derece
  • 21 Temmuz Pazar: En düşük 27 derece, en yüksek 41 derece
  • 22 Temmuz Pazartesi: En düşük 25 derece, en yüksek 41 derece
  • 23 Temmuz Salı: En düşük 25 derece, en yüksek 40 derece

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN