Tehlike arz eden çerkez bölgesi yeniden asfaltlandı

Tehlike arz eden çerkez bölgesi yeniden asfaltlandı

Giresun Belediyesi şehir genelinde asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Avrupa Birliği (AB) hibeli Atık Su Arıtma Tesisi Projesi içeriğinde yürütülen kanal toplama çalışmalarında hasar gören yollarda asfalt serimleri devam ediyor.

Çıtlakkale ile Bulancak Durağı arasındaki asfalt çalışmasının ardından bu kez de şehrin doğu yakasında asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Çırak Deresi ile Çerkez mevkileri arasındaki toplama yolun da hasar görmesinin ardından daha önce yapılan asfalt çalışmasının yetersiz ve kullanışsız olması araç sürücülerinin de tepkisini çekmiş, trafik güvenliği açısından da tehlike arz ediyordu.

Bu olumsuz duruma seyirci kalmayan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatı üzerine, söz konusu bölgede eski asfalt sökülerek yeniden asfalt serimi yapıldı ve yol daha kullanışlı hale getirildi.

Yolun istenilen standartlarda asfaltlanmasının ardından araç sürücüleri ve vatandaşlar Belediye Başkanı Fuat Köse ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN