Sahil toplama yolda asfaltlama çalışması yapılıyor

Sahil toplama yolda asfaltlama çalışması yapılıyor

Giresun Belediyesi sahil güzergahındaki toplama yolda geniş kapsamlı asfaltlama çalışması yapıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Avrupa Birliği (AB) hibeli Atık Su Arıtma Tesisi Projesi kapsamında yürütülen kanal toplama çalışmalarında hasar gören yolda asfaltlama çalışması gerçekleştiriliyor.

Çıtlakkale Bölgesi ile Bulancak Durağı arasında kalan güzergahta sürdürülen asfaltlama çalışması ile yol ulaşım açısından daha düzgün bir hale getiriliyor.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada; “Şehrimizin en büyük ihtiyacı olan Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin yapımı kapsamındaki kanalizasyon toplama çalışması nedeniyle şehrimiz sahilindeki toplama yol ister istemez hasar gördü ve araç sürücülerine zor anlar yaşatmaya başladı. Bizlerde hasar gören bu yolda asfaltlama çalışmasını Çıtlakkale Bölgesi ile Bulancak Durağı arasında yürütüyoruz. Çalışmamız hasar gören tüm bölgelerin tamamında olacak. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu süreç içerisinde trafik akışını olumsuz etkilememeye özen gösteriyoruz. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Başkan Köse, sahil toplama yol güzergahı dışında şehir genelinde de asfaltlama çalışmalarına hız vereceklerini de söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN