Otomobil kahvehanede oturanların arasında daldı: 11 yaralı

Otomobil kahvehanede oturanların arasında daldı: 11 yaralı

Tekirdağ'da kontrolden çıkan otomobil, bir kahvehanenin önünde oturanların arasına daldı. Olayda 11 kişi yaralanırken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’ndeki Tepe Değirmenleri mevkiinde bir kaza meydana geldi. H.Y. idaresindeki otomobil yolda seyir halindeyken kontrolden çıkarak kahvenin önünde oturanların arasına daldı. Otomobilin kahvenin önündeki vatandaşlara çarpması sonucu 11 kişi yaralandı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken sağlık görevlileri ise yaralılara müdahale etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Otomobilin sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN