Muğla'da kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu: Pınar, bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybetti

Muğla'da kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu: Pınar, bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybetti

Muğla'da Pınar Kaya adlı genç kadın, kullandığı otomobilin tarlaya uçması sonucu ağır yaralandı. Hamile olan Pınar Kaya'nın (26) durumu çok ciddiydi ve bebeği sezaryen ile dünyaya getirildi. Ne yazık ki, talihsiz kadın bebeğini kucağına alamadan yaşamını yitirdi.

Muğla'nın Düğerek Mahallesi'nden Menteşe yönüne giden Pınar Kaya yönetimindeki 48 AB 178 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçtu.

Olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin sevk edilmesiyle birlikte, Pınar Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve daha sonra tarlaya uçtuğu belirtildi.

Menteşe yönüne giden Pınar Kaya yönetimindeki otomobil kontrolden çıktı.

TARLAYA UÇTU

Kaya’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, daha sonra yol kenarındaki tarlaya uçtu. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipler sevk edildi.

ieieieie.jpg

SEZARYANLA KIZ ÇOCUĞU DÜNYAYA GETİRDİ

Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve 37 haftalık hamile olduğu öğrenilen Kaya, sezaryenle kız çocuğu dünyaya getirdi.

KUCAĞINA ALAMADAN HAYATINI KAYBETTİ

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Pınar Kaya, bugün öğleden sonra 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybeden Kaya'nın vefatı ile yakınları büyük acı yaşadı.

BEBEĞİN DURUMU İYİ

Bu arada sezaryenle dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN