"Kumluca büyük balığın peşinden gidiyor"

"Kumluca büyük balığın peşinden gidiyor"

Kumluca Amatör Balıkçılar Derneği, 5-6 Ekim tarihlerinde Karaöz Sahilinde balıkçılığa gönül verenleri bir araya getirecek büyük bir yarışma düzenliyor.

Türkiye genelinde ilgiyle karşılanan bu etkinlik, denizin tutkunlarına unutulmaz anlar vaat ediyor. Ana sponsorları Erhan Marin ve Wowin Yat’ın desteğiyle gerçekleşecek olan bu prestijli yarışma, üç farklı kategoride balıkçıları kıyasıya bir mücadeleye davet ediyor: "En Büyük Balık", "En Çok Balık" ve "Yakala Bırak Balık."

Heyecan Dorukta: 600.000₺ Ödül ve Tekne Hediyesi!

Toplamda 600.000₺ değerinde ödüller dağıtılacak bu yarışmada, en büyük heyecanı ise bir tekne hediyesi yaratıyor. Tüm geliri yardım kuruluşlarına bağışlanacak olan etkinlik hem eğlenceli hem de anlamlı bir hafta sonu vaat ediyor. Bu yıl ilki düzenlenen yarışmanın, her yıl geleneksel olarak Türkiye çapında balıkçıları bir araya getiren dev bir organizasyona dönüşmesi hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN