Kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Antalya’da bir otomobilin Çoraklama Kanalı’na uçmasıyla 5 kişi yaralandı. Kazada yaralanan 74 yaşındaki otomobil sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alanya-Manavgat D-400 kara yolunda, Metin İşgören’in (74) kullandığı otomobil, Aşağı Işıklar Mahallesi kavşağında yan yola girmek isterken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çoraklama Kanalı’na uçtu.

Kazada otomobil sürücüsü Metin İşgören ile araçta yolcu olarak bulunan Melek İşgören, İşten Demir, Asmin Zeynep Demir ve Ayaz Yalın Demir yaralandı.

112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN