Kabus Ankara'ya da sıçradı! Camları kapıları iyi kapatın, şehrin göbeğine kadar indi, metrelerce uzunlukta...

Kabus Ankara'ya da sıçradı! Camları kapıları iyi kapatın, şehrin göbeğine kadar indi, metrelerce uzunlukta...

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşlar sokakta görmeye alışkın olmadıkları hayvanlarla karşı karşıya kalmaya başladı. Öyle ki ülkenin birçok bölgesinde evlere kadar giren yılanlar şimdi de başkent Ankara’nın göbeğinde ortaya çıktı…

ESMAGÜL KOÇAK

Hava sıcaklıkları arttı yılanlar da yavaş yavaş ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Hatay’da bir vatandaşın evinin içine kadar giren hatta çamaşır makinesine saklanan yılan, durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesinin ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılmıştı.

yeni-proje-25-001.jpg

Bunun üzerine bir diğer yılan vakası da Ankara’da yaşanmış ve Polatlı ilçesinde son 1 hafta içinde 10’dan fazla yılan aynı mahallede görülmüştü. Boyu 2 metreyi geçen yılanlar, çocuk parklarına kadar inerken çocuklarını parka bile çıkarmaya korkan aileler yetkililerden bu konuya bir çözüm bulunmasını istemişti.

BAŞKENTİN GÖBEĞİNE KADAR İNDİLER

Bir yeni yılan vakası ise yine Başkent Ankara’da görüldü. "Ankara'da Son Dakika" isimli Instagram kullanıcının yaptığı paylaşımda, kentin en kalabalık yerleşim bölgelerinden olan Yenimahalle’ye bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde kaldırımda yılan dolaştığı görülürken, görülen yılan kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.

f0cfccf7-19d1-40b2-a593-0e8755b27558.jpg

Vatandaşların hemen belediyeye haber vermesiyle mahalleye gelen itfaiye ekipleri, kısa süreli çalışmanın ardından yılanı yakalamayı başardı.

f4c8b92b-fd5a-4d63-af6f-cfc9d0682d94.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN