Şanlıurfa'da bazalt taşlarının altından cephanelik çıktı: 20 kişi gözaltında

Şanlıurfa’da jandarma ekipleri silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticaretine yönelik 24 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bazalt taşları ve bahçe duvarlarının altına gizlenmiş çok sayıda silah ele geçirilirken 20 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah satışı ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik geniş çaplı bir operasyon başlattı.

10125397.jpg

Siverek ve Viranşehir ilçelerinde belirlenen 24 adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, jandarma özel harekat ve istihbarat ekiplerinin desteğiyle dedektör köpekler yardımıyla yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

10125399.jpg

Operasyonda 9 uzun namlulu silah, 18 tabanca, 9 av tüfeği, 1 keskin nişancı dürbünü, 1396 mermi ve bu silahlara ait 20 şarjör bulundu.

10125395.jpg

Silah ve mühimmatlara el koyan ekipler, silah kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 20 şüpheli yakalandı.

10125396.jpg

Operasyon kapsamında ayrıca farklı suçlardan aranan 7 şüphelide yakalandı. Gözaltına alınan 27 şüpheli ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN