Şişli'de AVM yangını

Şişli Mecidiyeköy’de buluna bir alışveriş merkezinin havalandırma boşluğunda yangın çıktı. Alışveriş merkezindeki kişiler tahliye edildi, itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına aldı. Yangında 1 AVM personeli dumandan etkilenerek tedaviye alındı.

Şişli Mecidiyeköy’de bulunan bir AVM’nin havalandırma boşluğunda yangın çıktı. AVM’nin havalandırma bölümünde çıkan yangında ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-8.jpg

AVM TAHLİYE EDİLDİ

Polis ekipleri, cadde ve sokakta güvenlik önlemleri alıp AVM’deki kişileri dışarıya çıkarırken, itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışması başlattı. İtfaiyenin içerden yaptığı müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.

yeni-proje-7.jpg

1 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Kısa sürede söndürülen yangında, bir AVM personeli dumandan etkilenerek ambulansa alındı. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN