İzmir'de katliam gibi kaza: Ölü ve yaralılar var

İzmir'de katliam gibi kaza: Ölü ve yaralılar var

İzmir Kemalpaşa'da karşı şeride geçen bir otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, Ankara Caddesi 75. Yıl Cumhuriyet Mahallesi Kantar mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

9961063.jpg

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü Hüseyin Ali C. (54) ve aynı araçta bulunan Zeliha C. olay yerinde yaşamını yitirdi.

İKİ KİŞİ OLAY YERİND EHAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Hüseyin Ali C. yönetimindeki 45 UU 861 plakalı otomobilin, Tuncay Y. (57) idaresindeki 35 BMK 730 plakalı otomobille çarpışması sonucu gerçekleşti. Şiddetli çarpışmanın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, Hüseyin Ali C. ve Zeliha C'nin olay yerinde yaşamlarını yitirdiğini belirledi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan diğer sürücü Tuncay Y. ile aynı araçta bulunan Gülay Y. ve Bekir Y., olay yerine gelen ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavilerine hastanede devam ediliyor.

CADDE ULAŞIMA KAPATILDI

Kaza sonrasında İzmir Ankara Caddesi bir süre ulaşıma kapatıldı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda yol yeniden trafiğe açıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Kemalpaşa Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

9960945.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN