Aracı muayenesiz, ehliyeti yetersiz: O şoför yine direksiyon başında

Erzurum’da yolcusunun araçtan düşerek yaralanmasına neden olan minibüs şoförü, kazadan sonra olay yerini terk etti. Muayenesiz araç kullanmak, yetersiz ehliyet gibi suçlardan ceza kesilen şoför ertesi gün yine trafiğe çıktı. Kendisini fark eden muhabirin sorularına sinirlenen şoför bu kez de kırmızı ışıkta geçti.

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi’nde 11 Eylül sabahı meydana gelen kazada, henüz tam durmadan kapısı açılan minibüsten inmeye çalışan 53 yaşındaki Hacer Tuğra minibüsten düşerek yaralandı. Durağın arka kısmındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan olayda minibüs şoförü kazayı fark etmesine rağmen yoluna devam etti.

10034925.jpg

İhbar üzerine kaza yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Hacer Tuğra, ambulansla Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

10034926.jpg

KAZA YERİNİ TERK ETTİ

Polis ekipleri güvenlik kameralarını incelerken, kazadan bir süre sonra minibüs sürücüsü M.E.K. olay yerine geri döndü. Polisin, "Neden kaza yerini terk ettin?" sorusuna M.E.K., "Biliyorsunuz bizde süre çok önemli. Yolcularımı hemen gidecekleri yere bırakıp, buraya geldim. Çok üzgünüm. Durağa yaklaştığım sırada kapıyı açtım ama hızlı değildim" diyerek kendini savundu.

10034927.jpg

MUAYENESİZ ARAÇ VE YETERSİZ EHLİYETTEN CEZA

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken trafik polisi sürücüye muayenesiz araç kullanmak, yetersiz ehliyet, kaza yerini terk etmek ve yetki belgesiz araç kullanmaktan toplam 27 bin 77 lira ceza kesti.

10034928.jpg

AYNI ŞOFÖR YİNE YOLLARDA

Kazadan bir gün sonra aynı minibüsle trafiğe çıkan M.E.K., yerel bir gazete muhabiri tarafından fark edildi. Gazetecinin "Sizin trafikte olmanız doğru mu? Aracınız muayenesiz, ehliyetiniz yetersiz" sorusuna minibüs şoförü "Doğru, ne olmuş ki?" şeklinde cevap verdi.

10034922.jpg

KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Muhabirin sorularına sinirlenen şoför, kırmızı ışıkta geçerek hızla yoluna devam etti. M.E.K.'nin kural tanımayan tavırları kameralar tarafından kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN