Otobüste korku dolu anlar! Şoför, yolcunun boğazına yapıştı

Otobüste korku dolu anlar! Şoför, yolcunun boğazına yapıştı

İstanbul Pendik'te otobüs şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışma korkuttu. Şoför, 'Seni delerim' diyen yolcunun boğazını sıktı. O anlar kamerada...

İstanbul'un Pendik'te seyir halinde olan otobüste yaşananlar korkuttu. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen İETT otobüsünün şoförü bir anda durarak, şoför koltuğunun arkasında oturan genç bir yolcuyla bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Panikleyen yolcular arka koltuklara doğru ilerledi.

'SENİ DELERİM...'

İkili arasındaki sözlü tartışma yolcunun şoföre "Seni delerim" demesiyle bir anda alevlendi. Öfkelenen İETT şoförü, "Hadi beni delsene" diye bağırarak gencin boğazına yapıştı.

screenshot-4.jpg

'SAAT 4'TE BİNDİM, DAHA BİR SİMİT BİLE YEMEDİM'

Şoför, "Saat 4'te bindim bu araca, daha bir simit bile yemedim. Psikolojim bozuldu" diyerek kendini savundu.

İkili arasındaki kavga otobüsün içindeki diğer yolcuların araya girmesiyle sonlandı. Genç yolcuyu aşağıya indiren şoför, yoluna devam etti. Olay ise bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN