Palu ailesinden beter! Narin’in ailesi bunu da yapmış: Okuyanların kanı donuyor

Palu ailesinden beter! Narin’in ailesi bunu da yapmış: Okuyanların kanı donuyor

Türkiye’yi ayağa kaldıran Narin Güran cinayetinde soruşturma derinleşirken yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Öyle ki 8 yaşındaki Narin’in ailesinin yaptıkları bir zamanlar gündem olan Palu ailesinden beter olduklarını ortaya koyuyor. İşte, okuyanların kanını donduran o yeni detaylar…

ESMAGÜL KOÇAK

Henüz 8 yaşında öldürülen ve cesedi dere yatağında bulunan Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Soruşturma dosyasına giren yeni bilgilere göre, Narin’i bulmak için yapılan arama çalışmaları, asılsız ihbarlar ve dikkat dağıtıcı eylemlerle sabote edilmeye çalışıldı. Yangın çıkarılması ve yanlış yönlendirmeler, soruşturmayı tıkamayı hedefleyen eylemler arasında yer alıyor.

YANGIN ÇIKARIP EKİPLERİ YANILTMAYA ÇALIŞTILAR

Soruşturmada elde edilen delillere göre, bazı şahıslar jandarma ekiplerini yanlış yönlendirmek amacıyla köyde yangın çıkardı ve sahte ihbarlarda bulundu. Arama sırasında elektrik kesintilerinin yaşanması ve Suriyelilerin çadırı yakınlarına terlik bırakılarak ekiplerin yanlış yöne yönlendirilmesi de bu sabotajların bir parçasıydı.

yeni-proje-17.jpg

R.A.’NIN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Cinayet soruşturmasında dikkat çeken bir diğer isim ise amca Salim Güran’ın 15 yaşındaki işçisi R.A. oldu. Savcılığa verdiği ifadesinde, cinayeti gizlemek adına asılsız ihbarlarda bulunulduğunu kabul etmeyen R.A., aynı zamanda olay günü ile ilgili verdiği çelişkili bilgilerle de soru işaretleri yarattı. Özellikle R.A.’nın, cinayeti gizlemek amacıyla Narin’in bulunmasını engellemeye çalıştığı iddiaları araştırılıyor.

Soruşturmanın genişlemesiyle, köyde gözaltına alınan kişi sayısı artarken, olayla bağlantılı olarak 10 kişi tutuklandı. Cinayetin çözülmesine yönelik soruşturma devam ederken, savcılık delilleri titizlikle incelemeye devam ediyor.

PALU AİLESİ KİMDİR?

Türkiye’nin en çok konuşulan olaylarından biri olan Palu Ailesi, aile üyelerinin birbirlerine karşı işledikleri suçlarla gündeme gelmiş bir trajedidir. Aile içi şiddet, cinayet, taciz ve psikolojik baskılarla gündemde yer alan bu aile, kamuoyunu derinden sarsan davaların başrolündeydi. Olayların en çarpıcı kısmı, cinayetlerin ve diğer suçların bir dönem aile bireyleri tarafından gizlenmeye çalışılmasıdır. Aile fertleri yargılanarak çeşitli suçlardan mahkumiyet almışlardır.

yeni-proje-18.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN