Antalya'da dehşet: Katil 17 maktul 16 yaşında!

Antalya'da dehşet: Katil 17 maktul 16 yaşında!

Antalya'da içki içen iki arkadaş arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. 17 yaşındaki çocuk 16 yaşındaki arkadaşını vurdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi’nde gece saatlerinde iki arkadaş arasında yaşanan bir tartışma ölümle bitti. Arkadaşlarıyla birlikte evde içki içen B.Ş. (17) ile Adem Efe Yıldırım (16) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

17 YAŞINDAKİ ÇOCUK ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

Arbede sırasında B.Ş.’nin elindeki tabanca ateş aldı ve Yıldırım boynundan vuruldu. Komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

APARTMANDAN ÇIKARKEN YAKALANDI

B.Ş., apartmandan çıkmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Yıldırım'ın cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'BANA ATEŞ EDECEKTİ'

Evde yapılan incelemede olayda kullanılan tabanca ve bir boş kovan bulundu. B.Ş., verdiği ifadesinde, Yıldırım ile içki içtiklerini, bir süre sonra enerji içeceği almak için markete gittiğini söyledi. B.Ş., eve döndükten sonra içki içmeye devam ettiklerini, aralarında tartışma çıktığını ve Yıldırım'ın tabancayla kendisine ateş edeceği sırada silahın ateş aldığını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN