İstanbul'un o ilçesinde çocuklara fındık artık bedava! Belediye Ordulu üreticiden alıp bedava dağıtacak: Herkes kazançlı çıkacak

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar büyük yeniliklerle sevinçten havalara uçuyor. İstanbul'un o ilçesinde yaşayan çocuklar artık fındıksız kalmayacak. Hem üretici kazanacak hem de çocuklar besinlerini alacak. Belediye Ordulu üreticilerden alıp çocuklara dağıtıyor.

İstanbul'da pek çok farklı yenilik hayata geçirilirken Çekmeköy belediye başkanı ücretsiz toplu taşımadan sonra bu kez de ücretsiz fındık dağıtımına başladı. Çocuklar besin değeri yüksek Bu üründen Geri kalmasın diyen Çekmeköy belediye başkanı Orhan Çerkez “ Neşeli Fındık” projesini başlattı. Hafızayı güçlendirme etkisi bulunan fındık artık çocukların beslenmesinde yerini alacak. Hem de ücretsiz olarak.

İSTANBULLU ÇOCUKLAR FINDIĞA KAVUŞUYOR

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seçim vaatlerinden biri olan “Neşeli Fındık” projesini duyurdu. Başkan Çerkez, öğrencilere beslenme çantalarında yer alacak fındıkların alındığını ve kısa sürede tüm devlet okullarında dağıtımına başlanacağını belirtti. Bu proje kapsamında, özellikle Ordu'dan alınan fındıklar, Çekmeköy'deki ilkokul öğrencilerine ücretsiz olarak ulaştırılacak.

Üreticilerden çocuklara fındık dağıtımı

Başkan Çerkez, fındık üreticilerinin yaşadığı sorunlara da değindi. Ordulu üreticiler, fındığın hak ettiği değeri görmediğini ve TMO’nun ürünlerini almadığını ifade ederken, Çerkez de Ordulu üreticilerin yanında olacağını belirtti. İlçedeki yoğun Ordulu nüfusu göz önünde bulundurarak, onların ürünlerini değerinde alıp, öğrenciler için bu projeyi hayata geçirdiklerini açıkladı.

Neşeli Fındık projesi, hem yerel üreticilere destek olmayı hem de öğrencilere sağlıklı besinler sunmayı hedefliyor. Çerkez, Halkın Belediyesi olarak halkın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Bu proje, hem sosyal sorumluluk hem de yerel ekonomiyi destekleme açısından önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN