İstanbul'a sadece 1 saatlik uzaklıkta tatil cenneti! Hem ucuz hem doğa harikası: Kimse keşfetmeden gidin tadını çıkarın

İstanbul'a sadece 1 saatlik uzaklıkta tatil cenneti! Hem ucuz hem doğa harikası: Kimse keşfetmeden gidin tadını çıkarın

İstanbul'a yakın olmasıyla dikkat çeken bu yer, Türkiye'nin en temiz plajlarına ev sahipliği yapıyor. Birçok plajının mavi bayrağa sahip olduğu yer, çok fazla kişi tarafından bilinmemesi nedeniyle oldukça sakin ve tertemiz...

Türkiye'nin en güzel plajlarını barındıran Kocaeli, resmen bir tatil cenneti. Plajları oldukça meşhur olan il, yaz aylarında yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlıyor. Bölgede tatilciler için konaklama ve yeme içme imkanları da oldukça yüksek.

Doğaseverler için kamp imkanı da sunan Kocaeli plajlarında hem kamp deneyimi yaşarken hem de berrak ve temiz sularda yüzme imkanı bulabilirsiniz. İşte, Kocaeli'nin kendine hayran bırakan mavi bayraklı plajları...

KAPRİ PLAJI

kapri-plaji.jpg

Kocaeli'nin en güzel plajı olarak tanımlanan Kapri plajına Kocaeli merkezinden kalkan otobüsler ve minibüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz. Kayalıklardan oluşan bu plajda tertemiz berrak suyun tadını çıkarabilirsiniz.

BAYRAMOĞLU KADINLAR PLAJI

bayramoglu.jpg

Yalnızca kadınlar için hizmet veren plaj, Kocaeli'nin en nezih ve ferah plajları arasında yer alıyor. Kocaeli Darıca'da bulunan bu plaja İstanbul Kartal ve Pendik'ten de gitmek isteyenler için toplu taşıma hizmeti verilmektedir.

CEBECİ PLAJI

cebeci.jpg

Kocaeli'nin temiz kumsala sahip plajlarından olan Cebeci plajı, doğa yürüyüşü ve fotoğraf çekimi için oldukça uygun bir yer. Ayrıca plajda kamp yapma imkanı da bulabilirsiniz.

ÜCRETSİZ HALK PLAJLARI

ALTINKEMER HALK PLAJI

altinkemer.jpg

Karamürsel halk plajı olarak da bilinen bu plaj bölgenin en yoğun plajlarındandır. Marmara denizine kıyısı olan Altınkemer plajı aileler için en ideal plajlardan biridir.

KERPE PLAJI

kerpe.jpg

Mavi bayraklı plajlar arasında yer alan bu plajın suyu ve sahili oldukça temiz. Duş ve soyunma kabini hizmeti de veren plaj yaz aylarında oldukça yoğun oluyor.

KEFKEN PLAJI

kefken.jpg

Girişleri ücretsiz olan bu plajın denizi dalgalı olsa da bu ziyaretçi akınına uğramasına engel olmuyor. Ancak, yine de yüzerken dikkatli olmak gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN