İstanbul 17 Temmuz elektrik kesintisi! AYEDAŞ-BEDAŞ o ilçeleri uyardı: Saatlerce sürecek

İstanbul 17 Temmuz elektrik kesintisi! AYEDAŞ-BEDAŞ o ilçeleri uyardı: Saatlerce sürecek

AYEDAŞ ve BEDAŞ günlük olarak İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleleri açıklamaya devam ediyor. Peki, bugün İstanbul’da hangi ilçe ve mahalleler kesintiden etkilenecek? İşte İstanbul 17 Temmuz elektrik kesintisi…

İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleler belli oldu. Vatandaşlar AYEDAŞ ile BEDAŞ’ın günlük olarak yayınladığı listeye www.bedas.com.tr adresinden ya da BEDAŞ 186 mobil uygulamasından günlük elektrik kesintisi sorgulaması yapabiliyor. Peki, bugün İstanbul’da elektrik kesintisi nereleri etkileyecek? İşte cevabı…

ELEKTRİK NE ZAMAN KESİLECEK?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş’nin yaptığı duyuru kapsamında 17 Temmuz Çarşamba günü İstanbul’un farklı ilçelerinde farklı saatlerde elektrik kesintisi yaşanacak.

AYEDAŞ Anadolu Yakası kesinti ve arızalarıyla, BEDAŞ da Avrupa Yakası elektrik tedarik ve arızalarıyla ilgileniyor. Vatandaşlar iki yaka için de kesintileri AYEDAŞ ve BEDAŞ resmi internet sitesinden takip edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN