Kızıl Goncalar dizisinden kötü haber! Daha başlamadan final tarihi verildi…

Kızıl Goncalar dizisinden kötü haber! Daha başlamadan final tarihi verildi…

İlk bölümü 18 Aralık 2023'te ekrana gelecek olan Kızıl Goncalar dizisi, 30 Eylül Pazartesi günü başlayacak 2. sezonuyla heyecan yaratırken, yapımcı Faruk Turgut’tan gelen açıklama hayranları üzdü. İşte detaylar…

Kızıl Goncalar, yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırarak izleyicilerin ilgisini çeken bir dizi olmayı başardı. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Özgü Namal ve Özcan Deniz gibi tanınmış isimlerin yer aldığı yapım, dikkat çeken hikayesiyle de izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi sürdürüyor.

yeni-proje-54-001.jpg

YENİ SEZON, SON SEZON!

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, 2. sezonun açılışı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Turgut, yeni sezon için senaryonun titizlikle hazırlandığını belirtirken, ne yazık ki hayranlara kötü bir haber verdi. Turgut, bu sezonun sonunda dizinin final yapacağını ve 3. sezonun olmayacağını duyurdu.

Bu açıklama, dizinin tutkulu hayranları arasında büyük bir üzüntü yarattı. Kızıl Goncalar, güçlü karakterleri ve sürükleyici senaryosuyla izleyicilerin beğenisini kazanmışken, final haberinin gelmesiyle birlikte merakla beklenen yeni sezon daha farklı bir önem kazandı.

yeni-proje-55-001.jpg

İZLEYİCİLERİ HEYECANLI BÖLÜMLER BEKLİYOR

Dizinin senaristi Şükrü Necati Şahin’in kaleme aldığı etkileyici hikaye, bu sezonun sonuna yaklaşırken izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Tüm bu gelişmeler, Kızıl Goncalar'ın 30 Eylül’de başlayacak yeni sezonu için izleyicileri daha da heyecanlandırıyor, fakat aynı zamanda finale yaklaşmanın getirdiği hüznü de barındırıyor.

yeni-proje-56.jpg

Sonuç olarak, Kızıl Goncalar dizisi, yeni sezonda birçok sürpriz ve heyecan vaat etse de, bu sezonun sonunda sona ereceği bilgisiyle izleyicileri düşündürüyor. 30 Eylül'de başlayacak olan yeni sezonun nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN