Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'nin eski yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı...

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'nin eski yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı...

Geçtiğimiz ay Fenerbahçe ile yollarını ayıran süper yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı. Kanarya'nın eski yıldızı, sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Bu akşam evinde ezeli rakibi, Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'nin eski yıldızından sürpriz bir haber geldi. Kanarya'nın eski yıldızının yeni durağı herkesi şaşırttı.

Fenerbahçe, 2022 yılının yaz transfer döneminde 4,68 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı İtalyan hücum oyuncusu João Pedro ile geçtiğimiz ay yollarını ayırmıştı. 32 yaşındaki golcü oyuncunun yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olurken belirsizlik sona erdi.

Kanarya'nın 32 yaşındaki eski yıldızının yeni durağı herkesi şaşırttı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; İtalyan golcü, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anlaşma sağladı. İngiliz ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

32 yaşındaki golcü oyuncu Fenerbahçe forması altında 28 karşılaşmada görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sunmuştu.

Joao Pedro için sıraya girdiler- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN