Kamil Koç seferleri değişti! Artık o illere uğramadan gidecek: Tüm seferlerini eksprese dönüştürdü

Kamil Koç seferleri değişti! Artık o illere uğramadan gidecek: Tüm seferlerini eksprese dönüştürdü

Kamil Koç'un seferleri artık değişti! O illere uğramadan direkt olarak varış noktasına gidecek! Tüm seferlerini eksprese çevirdi...

Türkiye’nin köklü otobüs firmalarından Kamil Koç, İstanbul-İzmir hattında önemli bir adım atarak tüm seferlerini ekspres hale getirdi. Firmanın yaptığı açıklamaya göre bu yeni uygulama, yolculara daha hızlı ve konforlu bir seyahat imkanı sunmayı hedefliyor.

YOLCU TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA EKSPRES SEFER KARARI

Kamil Koç, İstanbul-İzmir hattında eksprese sefer uygulamasına geçti

Kamil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, İstanbul-İzmir arasında ekspres seferlerin başlatılmasının yolcuların talepleri üzerine alındığını belirtti. Türkyılmaz, Kamil Koç’un yolcu memnuniyetine odaklı bir hizmet anlayışı benimsediğini ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

"Bu çerçevede attığımız her adımda, hayata geçirdiğimiz her yenilikte yolcularımızın markamızdan beklentilerini dikkate alıyoruz. İstanbul-İzmir arasında ekspres seferlere geçme kararımız da yine yolcularımızın talepleri doğrultusunda, onları düşünülerek alınmış bir karar. Çünkü İstanbul-İzmir güzergahı, operasyonlarımızın en yoğun olduğu hatlarımızın başında geliyor. Yolcu yoğunluğumuzun çok fazla olduğu bu güzergahta biz de mesafeyi kısaltmanın yanında, yolcularımıza zamandan önemli bir tasarruf sağlamak adına ekspres seferlere geçtik."

YENİ GÜZERGAH İLE ZAMAN KAZANMA

Kâmil Koç, Mardin seferlerine başladı - İstanbul Haberleri

Türkyılmaz, alınan bu kararın özellikle trafik yoğunluğu olan bölgelerde yaşanan zaman kaybını ortadan kaldıracağını belirtti. İstanbul’dan kalkan otobüsler artık Balıkesir ve Manisa gibi illere uğramadan direkt İzmir’e ulaşacak. Yeni güzergah şu şekilde düzenlendi: İstanbul-Esenler, Alibeyköy, Dudullu, Bursa, Susurluk-Konakoğlu Dinlenme Tesisi ve İzmir.

Bazı seferlerin ise Bursa ve Susurluk’ta mola vermeden doğrudan İzmir’e varacağını belirten Türkyılmaz, bu yeniliğin yolculara ciddi bir zaman tasarrufu sağlayacağını vurguladı. Yolcular, böylece seyahatlerinde daha az vakit harcayarak, varış noktalarına hızlıca ulaşma imkanına sahip olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN