Bakanlıktan evlilik kredisi için özel internet sitesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, gençlerin evlilik kredisine daha kolay ve hızlı bir şekilde başvurulabilmeleri amacıyla yeni bir internet sitesi kurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, gençlerin evlilik süreçlerini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Aile ve Gençlik Fonu projesine hız kesmeden devam ediyor. Proje ilk olarak deprem bölgelerinde başlatıldı, ardından ülke genelinde doğurganlık hızının en düşük olduğu üç şehir ve Osmaniye'de genişletildi.

EVLİLİK KREDİSİNE ÖZEL İNTERNET SİTESİ

Bakanlık, evlenecek gençlerin 'evlilik kredisi'ne daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için 'ailegenclikfonu.aile.gov.tr' internet sitesini hizmete sundu. Portalda başvuru sürecine dair detaylar ve kılavuzlar yer alırken, gençler için rehber niteliğinde uygulamalı anlatımlar da bulunuyor.

Bakanlık yetkilileri, Aile ve Gençlik Fonu kapsamındaki evlilik kredisine başvurmak isteyen gençler için geliştirilen yeni portalın, süreci hızlandıracağını ve başvuruları daha erişilebilir hale getireceğini belirtti. Yeni internet sitesi, başvuru kılavuzları ve rehber videolar ile kullanıcı dostu bir hizmet sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN