Metin Arolat kimdir? Metin Arolat neden öldü? Ne iş yapıyor? Nereli ve kaç yaşında?

Metin Arolat kimdir? Metin Arolat neden öldü? Ne iş yapıyor? Nereli ve kaç yaşında?

Kadıköy’de sahnede şarkı söylerken kalp krizi geçiren Metin Arolat tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Peki Metin Arolat kimdir? Metin Arolat’ın şarkıları neler? Metin Arolat neden öldü? Ne iş yapıyor? Nereli ve kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

Türk müzik dünyasının sevilen isimlerinden Metin Arolat, İstanbul Kadıköy'de sahne aldığı sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 52 yaşındaki ünlü sanatçı, aniden fenalaşmasının ardından hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

PERFORMANS SIRASINDA FENALAŞTI

Metin Arolat: Depresyona girdim

Olay, İstanbul’un Kozyatağı semtinde bir otelde yaşandı. Sahneye çıkan Metin Arolat, performansı sırasında bir anda rahatsızlanarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen sanatçıya ilk müdahale, olay yerinde yapıldı. Durumunun ciddiyeti üzerine ambulansla hastaneye sevk edilen Arolat, doktorların yoğun çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

SANAT DÜNYASINDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Metin Arolat’ın ani vefatı, sanat camiasında büyük bir üzüntüye yol açtı. Kısa bir süre önce ağabeyi ve annesini kaybeden Arolat, yaşadığı bu zor süreçlerin ardından hayata veda etti. Ünlü sanatçının ailesi ve dostları, bu acı haberle derin bir yasa boğuldu. Arolat’ın ölüm haberinin ardından sosyal medya üzerinden birçok ünlü isim taziye mesajları paylaştı.

Metin Arolat kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Metin Arolat şarkıları - Magazin Haberleri

METİN AROLAT KİMDİR?

28 Mayıs 1972 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Metin Arolat, müzik kariyerinin yanı sıra yönetmen kimliğiyle de tanınıyordu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşerek yönetmen ve müzisyen olarak çalışmalarına başladı. Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülüne layık görülen bir kısa filmin ekibinde yer almıştı. Ayrıca, ünlü sanatçı Tarkan’ın klip çekimlerinde de görev aldı.

Sanatçı, reklamcılık eğitimi almak üzere Amerika’ya gitmiş ve Chicago Illinois Üniversitesi’nde eğitim görmüştü. Kariyeri boyunca başarılı projelere imza atan Arolat, müzik dünyasında da önemli bir yer edindi.

METİN AROLAT'IN ŞARKILARI VE ALBÜMLERİ

  • 1995: Ayrılık Olmaz
  • 1998: Yine Bir Başıma
  • 2005: Kabul Et
  • 2010: Lütfen Yaz Gelsin (Single)
  • 2010: Çok Daha Ötesi
  • 2014: Karavan

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN