Acun Ilcalı'dan En Nesyri sorusuna tepki toplayan cevap! 'Osimhen'i neye bağlıyorsun?'

Acun Ilcalı'dan En Nesyri sorusuna tepki toplayan cevap! 'Osimhen'i neye bağlıyorsun?'

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, 19,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen En Nesyri hakkındaki açıklamalarıyla sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-3 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Ezeli rakibinin 5 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekipte Jose Mourinho, maç sonunda basın toplantısına katılmadan stadyumdan ayrılırken Acun Ilıcalı, ise sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Galatasaray yenilgisi sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, bir basın mensubunun En Nesyri hakkında kendisine yönelttiği soruya verdiği yanıtla Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Ilıcalı, kendisine yöneltilen "En Nesyri beklenen performansı veremedi. Neye bağlıyorsunuz?" sorusunu "Osimhen'i neye bağlıyorsun mesela? Çok mu iyiydi bugün? Oynayamadı." şeklinde yanıtladı.

Ilıcalı'nın bu yanıtı sosyal medyadaki Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı. 19,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen golcü oyuncu sadece 1 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN