5 saniyede farklı deveyi bulan zekasıyla övünecek! Basit zanneden şimdiden elendi

5 saniyede farklı deveyi bulan zekasıyla övünecek! Basit zanneden şimdiden elendi

Zeka testleri ile gözlem yeteneğinizi ölçebilirsiniz. 5 saniyede gizli deveyi bulan kendini süper zeki ilan edecek. Basit zanneden yanılıyor daha başlamadan eleniyor. İşte en güzel meydan okuma testi…

Eğlenirken bir yandan beyninizi çalıştırmak muhteşem bir deneyim olacak. Zeka oyunları son zamanların popüler testleri arasında yer alırken bu bulmacaya odaklanarak beyin fonksiyonlarınızı geliştirebilir IQ seviyenizi ölçebilirsiniz. Özellikle Alzheimer hastaları için önerilen bu testler hastalığın ilerlemesini engellerken beynin çalışmasına fayda sağlıyor. İşte en güzel meydan okuma testi…

GİZLİ DEVEYİ BULUN

Görsel bilgilerinizin ne kadar hızlı işlediğini ve baskı altında ne kadar farklı çalıştığını anlamak için bu testi mutlaka çözmeniz gerekiyor. Resimdeki farklı deveyi bulmak için yalnızca 5 saniyeniz bulunuyor. Develerle dolu bu görüntüye odaklanarak sürenizi başlatın.

5 saniyelik sürenin sonuna geldik. Yanında ulaşamadıysanız kendinize bir şans daha vermeyi unutmayınız. Bu kez süreyi 10 saniyeye yükselterek daha rahat bir şekilde testi sonuçlandırabilirsiniz. Ancak yanıtı bulamayanlar için cevap aşağıda bekliyor olacak.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN